KE HÅNDBOLD

-IDRÆT OG SOCIALE OPLEVELSER

Facebook Midtfyns cup

facebook

Midtfyns Cup

Kommende arrangementer

Nyt fra Krarup Espe Håndboldbestyrelse

Sommeren står for døren og Sankt Hans er lige om lidt.Alle vores hold er gået på en velfortjent sommerferie, men inden det, var vores U11-piger til Frøcup. De havde en fantastisk weekend, hvor bl.a. Sandra fik prisen "Årets fighter" og Signe blev udnævnt til "Landskamp" på det fynske hold. Stor ros til pigerne.
I bestyrelsen er vi dog ikke helt gået på sommerferie...
Vi er i fuld gang med årets kommende Midtfyns Cup, som vi glæder os rigtig meget til. Har du endnu ikke meldt dig som frivillig så har vi stadig plads til dig. Kontakt enten Bent (formand) eller Mette (næstformand) så bliver der fundet en opgave til dig.
Vi i bestyrelsen bruger også sommerferien på at finde nye trænere til vores kommende sæson. Vi har allerede vores kommende dame og herre senior træner på plads, og glæder os til at se henholdsvis Dorthe Rasmussen og René Baggesgaard i trænertrøjen. U11-pigerne og Janne fortsætter deres samarbejde. Som træner kan vi også nævne Peter Rasmussen, Anita Jessen og Britta Knudsen. Vi mangler dog stadig få trænere, så hvis du brænder for håndbold og kan se dig selv som træner for kommende landsholds profiler, så kontakt Maria Drejer (bestyrelsesmedlem).
Som noget nyt, er vi også igang med at planlægge Eventdag i weekenden d. 10.-11. september. Om lørdagen tager vi imod de 13-17-årige og om søndagen er det børn fra 5-13 år. Vi håber at se en masse friske børn og unge.
 
På vores Facebookside og på hjemmesiden kan I også finde information om kommende hold, trænere og træningstider, så snart vi har fået puslespillet til at gå op.Vi håber, at i alle får en dejlig sommer og så glæder vi os til at se en masse friske håndboldspillere når sæsonen starter igen.Friske håndbold-hilsner fra Bestyrelsen, K/E Håndbold.

 

                                                                   

 

Facebook KE-Håndbold

facebook

KE-Håndbold

---

© 2012. Alle rettigheder forbeholdes.